Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Bytové domy NOVÁ RUDA, Liberec , SO 01 - ALZHEIMER CENTRUM - Nová Ruda

Předmětem akce byla výstavba obytného souboru a související technické a dopravní infrastruktury. Výstavbou obytného souboru mělo vzniknout celkem 129 nových bytových jednotek velikosti 1+KK až 5+KK rozmístěných do 2 šestipodlažních bytových domů (bytový dům A a bytový dům B) a 1 třípodlažního vila domu a 2 samostatné komerční jednotky v bytovém domu A. Dále mělo být realizováno 68 krytých parkovacích stání umístěných do polozapuštěných suterénů všech tří objektů.

V I. etapě byl zrealizován bytový dům B, včetně parkovišť, protihlukový stěn a přilehlých komunikací a sadových úprav v okolí objektu B a komunikací. 66 venkovních parkovacích stání včetně 7 míst rozšířených (imobilních) bylo zrealizováno. Bytový dům A a vila dům C nebyly zrealizovány.

Předmětem změny stavby před dokončením je změna bytového domu A na ALZHEIMER CENTRUM.

Investor: Skanska a.s. Líbalova 1/2348, 149 00 Praha 4 - Chodov
Místo stavby: Liberec – Vratislavice nad Nisou
Realizované činnosti: DSP – změna stavby, IIČ vč. VDR
Realizace projektu: DSP – změna stavby 04-06/14 , IIČ 06/14-03/15
Finanční objem stavby: 98 mil. Kč
Realizace stavby:

2015-2016

Pošlete nám CV

Pokud Vás naše nabídka zaujala, přiložte prosím svůj strukturovaný životopis spolu s průvodním dopisem k tomuto kontaktnímu formuláři nebo na poštovní adresu společnosti. Poskytnutím svých osobních údajů, která uvádíte v životopise zaslaném společnosti STORING s.r.o., dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování v personální databázi za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu u STORING s.r.o., a to na dobu do dovolání Vašeho souhlasu.

Odesláním formuláře souhlasíte s uchováním vašich osobních údajů.
Ministerstvo průmyslu a obchodu Financováno Evropskou unií Národní plán obnovy
Login